Suomessa on kyllä menty aivain liian pitkälle kriminalisoinnin suhteen.

mm seuraavat arkipäiväiset asiat on lukiteltu rikoksiksi:

1.Polkupyrällä ajo jalkakäytävällä

Seuraamus: sakko 20€

Siis Suomen lain mukaan tulisi ihmisen altistua muun autoliikenteen aiheuttamaan völittömään vaaraan välttyäkseen sakoilta. Tätä myös poliisi valvoo erittäin suurella antaumuksella, tämä on niitä heidän ykkösprioriteetin tehtäviä: Kansalaisten raiskaaminen!

2. Suojaamattoman langattoman verkon käyttö (muun kuin oman)

Usko tai älä tämä on rikos lue Hesarista:

Naapurin langattoman verkon käyttö luvatta laitonta

Rikoslain mukaan luvatonta käyttöä on toisen omaisuuden, koneen tai laitteen käyttäminen ilman lupaa. Teko on lievä, jos se on vähäinen eikä ole omiaan aiheuttamaan merkittävää haittaa.

Siis aivan tajutonta, mitä paskaa!

 

3. Tekijänoikeuksilla suojatun materiaalin lataaminen netistä

 

4. 5km/h yli nopeusrajoituksen ajaminen, turvavyöttä ajaminen.

Tämäntyyppisten rikkomusten lailla kriminalisointi ei MILLÄÄN tavalla edesauta kenenkään turvallisuutta näiden kuten myös parkkisakkojen (joiden on kaavailtu nostettavan 40€:sta 80€:oon) tarkoituksena on ainoastaan rahan kerääminen kansalaisilta.

5. spraymaalia ei saa pitää mukana yleisellä paikalla ilman hyväksyttävää syytä.

mitä vittua? Siis seuraava askel on varmaan, että housuja ei saa pitää jalassa ilman hyväksyttävää syytä?

 

 

Nämä ja muut yhtä vähäpätöiset RIKOKSET tekevät meistä joka-ikisen rikollisen. Tämä antaa edellytykset valikoivalle rankaisemiselle. Ketä tahansa voidaan rankaista ja sille löytyy aina pätevä syy, esimerkiksi ei toivottujen yksilöiden yhteydessä.

 

Mediamaksu on kyllä törkein mahdollinen tapa rahastaa kaikkia talouksia SEKÄ yrityksiä, RIIPPUMATTA TV vastaanottimimen omistamisesta sekä riippumatta mistään tuloista tai muusta se on pahin mahdollinen VERO mitä Suomen valtio keräisi sen toteutuessa